DIY: Peter Pan Collar

Hej bloggen.
Oh my god, hvor er min blog kedelig, kan slet ikke lide at læse den selv, der sker jo ikke en skid. Røv kedelig -undskyld sproget - det er hvad min blog er. ØV. Men er super glad for jer der stadig hænger på og læser min blog selvom der ikke er så meget at læse, men nu - min damer og herre - får i lige smidt to indlæg i hovedet og gud var var det dog en kikset sætning, men whatever.

I får lige det første her (sjovt nok) og det er ikke som sådan en DIY, hvor jeg viser hvordan osv. men viser bare lige nogle ting jeg har lavet og så kan i altid spørge og jeg kan lave en video eller tage nogle billeder af den næste jeg laver, kommer i hvert fald til at lave en masse, da de er så flotte og så ultra nemme at lave, men anyways, her får i lige billederne.

Jeg skal også til at i gang med min tredje som kommer til at ligne den på billedet nedenunder, den er dog ikke helt færdig som i nok kan se. Forskellen kommer bar til at være at de perler jeg har er en lille smule større end dem på billedet, forresten er den på billedet min venindes. Hvis i vil have en rigtig diy på min næste må i endelig sige til i kommentarene.

Vi seeeeeeeeeeeeeees

Ingen kommentarer:

Send en kommentar