Need a break?

Hej bloggen :)
Det her indlæg kommer til at dreje sig et lidt andet sted hen en på det sædvanlige tøj, makeup osv., det kan godt være det lyder ekstremt plat, men jeg ville bare dele noget med jer som selv har hjulpet mig som har haft lidt problemer.Det handler om den her bog, det kunne også være en serviet, eller et kladdehæfte, men jeg valgte at købe denne søde lille notesbog i Tiger til kun en 10'er :)
Nu til hovedpunktet i indlægget hvilket er det der med at komme videre og glemme alting, hvilket mange i min alder ville kunne forholde sig til. Hvis i har det ligesom mig med at i ikke har lyst til at dele det med nogen kan det godt blive rigtig svært at komme videre hvis man ikke bare får det ud, for det vil et eller andet sted altid ligge i baghovedet hvis man selv lader det ligge. Jeg siger ikke til jer at i skal fortælle jeres livshistorier eller andre episoder til hele verden, men det er en god idé at komme ud med det. 
Nu er jeg selv sådan at mit lille private problem som jeg heller ikke på nogen måde deler her, har jeg heller ikke engang lyst til at dele med mine meget tætte veninder, eller jo det gør jeg faktisk, men det er værre end jeg siger til dem, derfor skriver jeg tingene ned, og det har hjulpet mig rigtig meget indtil videre og det er et godt råd vil jeg selv mene. Hvis du ikke kan få det ud, så skriv det ned. Det har virket så god for mig, og hvis i går og bærer på et problem som i ikke vil ud med til nogen, så køb eller find en notesbog og få tankerne ned på papir.

Hader lidt at jeg lyder som en brevkasse, men havde lige lyst til at skrive det her :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar