Clean your brushes

Hej bloggen.
Det er rigtig længe siden i har fået en video og så tænkte jeg at jeg ville lave denne. Dette er bare min måde at gøre det nogenlunde dagligt efter mine børster har været i brug, nu tog jeg bare lige de 3 der trængte mest til det :) Men jeg vil stadig råde jer til, som der også står i videobeskrivelsen på youtube, at vaske børste 1-2 gange om måneden med vand og neutral sæbe.


Håber i kan lide den, smid endelig en kommentar! Modtager alt kritik :)

2 kommentarer:

 1. super flot blog, skal vi ikke følges? følger dig når jeg kan se at du følger mig:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jegf synes kun du skal følge mig hvis du har lyst :) Ikke kun fordi jeg også følger dig, men det gør jeg nu, fordi jeg synes du har en god blog. Men tak for din respons :)
   - Emilie

   Slet