Another crazy night out

Hej bloggen.

Jeg skal til fææææst hos en fra klasse her kl. ni halv ti, og tænkte jeg lige ville give et hurtigt outfit, makeup og hår halløj, så det kommer her :)Makeuppen er forholdsvis simpel, da jeg valgte at holde den på den neutrale basis, men alligevel er der altid plads til lidt glitter og glamour når det gælder min makeup. Sorry, dårlig kvali, men er elvdig til at tage billeder af mine øjne, hæ.


Outfittet er holdt i hverdagsstilen, da det ikke er sådan en stor fest, men bare lidt mere hygge med klassen, så jeg valgte min elskede top fra Monki og min elskede bukser fra global funk, smykker tog jeg på efterfølgende :)

Synes simpelthen det er så sød at sætte håren på denne måde, mega nuttet, hæ. Det er i hvert fald aftenens hår.

Håber i kunne lide indlægget, kommenter for flere outfits eller bare jeres blogs, savner stadig inspiration, så smid et link :)

 See ya

Ingen kommentarer:

Send en kommentar