That hungry moment

Kender i det når man kommer hjem fra en lang dag og man bare har sådan en trang til noget lækker, uden at det behøves at være usundt? Sådan havde jeg det i dag.
Da jeg kom hjem lavede jeg mig en lækker sandwich med tunsalat, en ved siden af en lille müslibar og til sidst en lækker smoothie. Har aldrig spist noget så lækkert, kan klart anbefale dette til jer der er lidt småsultne når i kommer hjem, det er noget af det letteste at lave og så smager det simpelthen så lækkert!
Nu sidder jeg så og skal lave alle mine lektier og en aflevering til i morgen og kan bare ikke tage mig sammen til at komme i gang, ønsk mig held og lykke.

Jeg vil også gerne undskylde for at jeg blogger så sjældent, men løber tør for inspiration og har rigtig travlt for tiden, men ny start på gymnasiet og så en masse arbejde oveni, håber i hænger i selvom jeg så sjældent er til stede :(

Tusind kram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar