Insanely casual

Hej søde følgere!
Jeg kan ligeså godt starte med at sige jeg har haft en dejlig dag, lige udover de to modulers fysik og det ene moduls matematik, men ellers har jeg det skønt. Jeg har ikke lavet en skid udover og være i skole, men jeg mødte sent, så er dejlig veludhvilet, hvilket bare gør mig helt i hopla!

Men pointen med indlægget er mit outfit of the day, så jeg håber i nyder det. Tjek bunden for mærker og priser på tøjet! :) Strik, Monki, 300 kr. - Shorts, Monki, 200 kr. - Top, Sparkz, 150 kr. - Taske, Fjällräven, 500 kr. - Halskæde, H&M, 40 kr.

Udover dette er mine elskede converse også nøje udvalgt til outfittet, men gad ikke tage dem på, da i ved hvordan mine converse ser ud, hvis ikke så er de lave og bordeaux.
En anden ting der gjorde mig vildt glad i dag var at da jeg ankom i gymnasiet kom der en pige løbende bag mig og da hun var løbet lidt forbi vendte hun sig om og sagde "Du har helt vildt flot hår!", det gjorde mig bare så glad. Jeg synes det er virkelig cool og også stort at man kan give komplimenter til fremmede mennesker, det reddede min dag hundrede procent. Hun var cool, og da det reddede mit humør på den måde er det da klart noget jeg vil begynde at tænke over selv, for det er det jeg synes er en nice personlighed og der så jeg faktisk lidt op til hende!
Håber i kunne lide det, smid en kommentar, jeg tjekker gerne alle andres blogge ud, og jeg bliver klart læser af jeres hvis det falder i min smag, søger nemlig lidt inspiration, da jeg ikke får blogget så meget! Savner lidt, så vil gerne høre fra jer! :)

Seeeeeeeeeeeeeeee ya

2 kommentarer:

 1. Er vild med den stribede top. :D

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, den er ret gammel fandt den i bunden af skabet :) Men ja den var overraskende fin til outfittet.
   Kigger med glæde forbi! :)

   Knus Emilie

   Slet