Tips for the holiday!

(Only for danish readers)

Hej bloggen :)
Jeg rejser snart på ferie, så der bliver nok ikke meget at kigge på her på bloggen, så derfor ville jeg gerne lave et godt, langt, brugbart og inspirerende indlæg til jer, som jeg håber i vil læse og nyde.

Indlægget kommer til at handle om lidt ferie pakning råd, en masse dejlige makeup råd og eller lidt ekstra praktiske tips så i får en skøn og solbrun ferie!

Pakningen:
Mit første "tip" går til pakningen og det er noget som måske tager tid, men er til hjælp i sidste ende. "Skriv din egen pakkeliste 2-3 dage før du rejser" og det er simpelthen fordi at jeg selv synes at en pakkeliste taget fra nettet eller pakning med kun brug af improvisering eller hjernen sikre dig at du glemmer noget som du selv føler er vigtigt på en ferie. Hvis du henter en pakkeliste på nettet er det garanteret (almost) at du alligevel glemmer nogle af dine personlige ting, da det ikke er en liste du har sat DIT personlige præg på, så lav din egen pakkeliste. 
Endnu et pakkeråd er: Hvis du skal på storbyferie, så pak en taske der er nem at bære og som ikke er al for stor, men stor nok til at kunne have din pung, solcreme/sololie og andre praktiske ferie ting, samt at der skal være lidt plads i den hvis du nu skulle være heldig at finde en lækker top fra en butik i fx Paris eller måske en pudder du finder billigt i en butik i berlin. Det er altid godt at have plads til lidt af hvert.
Jeg har ikke de helt store råd til en badeferie, da det er mest bikini og en vandfast mascara man har på, synes dog at et badelagen er på sin plads!

Her er et eksempel på en eventuel taske. Dette er en skuldertaske som jeg ville foretrække i gågaderne i det skønne Paris.

Makeup og produkter til ferien:
Her får i et par billeder at de til jeg finder meget praktiske på både en badeferie og storbyferie.

Jeg synes det er vigtigt med både en vandfast mascara og en almindelig mascara da en vandfast mascara ikke løber når man er i poolen og en almindelig mascara kan bruges til aften. Min MAC Fix+ har jeg med overalt ligemeget hvad da den er så dejlig forfriskende, og det er også en god ting her om sommeren for at få en til at se mere naturlig ud.

Jeg synes at et par sommerlige neglelakker er på sin plads og en basecoat kan man da heller ikke leve uden! Løbepomade i mine øjne er meget vigtigt, så solen ikke udtørre læberne helt.

Til aftenerne hvor man skal ud og spise gør det ikke noget at gøre noget mere ud af sig selv, hvilken pige elsker ikke det en gang i mellem, så snup dine ynglings øjenskygger og muligvis en let foundation.

En bodycreme/bodylotion er vigtigt så dine ben ikke udtørre. Ellers husk solcremen, sololien og aftersun spray så du ikke bliver forbrændt.

Husk renseprodukterne og ansigtscremen så du stadig holder urenhederne væk selv på ferien!

Ellers er der bare de sidste småting til udseendet så det også holdes på plads.

Et sidste råd er, at hvis du vælger at medbringe en foundation til aftenerne, så sørg for at den er let og at der muligvis er spf 15 i :)

Håber i kunne lide indlægget, hvis i kunne så tryk like og i er velkomne til at smide en kommentar. Det kan være at jeg muligvis fyre op for et lille indlæg imorgen som det sidste.

Kyyyyyyyyyyyyyyys

Ingen kommentarer:

Send en kommentar