Homemade Sequin Collar

Hey bloggen!
Her til aften har jeg lidt lavet en sequin collar på en af mine skjorter, det var noget jeg havde købt ind til da jeg var i Lngby i går. Jeg fik sådan lyst til at lave den, så det var det jeg gjorde. Den er ikke helt færdig da der mangler et par rækker og noget tildækning nogle steder, men i må meget gerne smide en kommentar om hvad i synes.

//

Hey blog!
I just made ​​a Sequin Collar on one of my shirts, it was something I had bought when I was in Lyngby yesterday. I got this urge to do it, so that was what I did. The shirt is not finished yet, i need to put on some rows of the sequin and i need to cover some things on it.


Kisses

2 kommentarer:

 1. Det er meget fint. Har du bare syet en efter en på? :-)

  http://sabatinadieu.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes også det blev helt vildt fint, udover det ikke er færdigt.
   Nej, så meget tid bruger jeg heller ikke på sådan noget. Det er nogle rækker af palietter man kan købe færdiglavet og så har jeg limet rækkerne på med sådan en "allround" lim :)

   Slet