DIY: Cropped top with a cool effect

Hey Bloggen!
I dag har jeg været sammen med en veninde og vi var ude og shoppe i Lyngby. Jeg havde længe villet prøve at lave denne Cropped top så jeg bessluttede mig for at vi skulle i h&m i drengeafdelingen for at finde en basic hvid oversize t-shirt, så jeg kunne få lavet den. Da vi kom hjem filmede vi så undervejs da jeg lavede den så jeg kunne leverer en DIY til jer. Jeg håber i kan lide den og at i muligvis vil tage den til eftertragtning her i ferien hvis i mangler noget at lave! :-)

//

Hey blog!
Today I have been with a friend of mine and we were out shopping in Lyngby. I really wanted to try making this cropped top so I decided that we should find a basic white oversize t-shirt so I could make it. When we got home we were filming along the way when I made it so I could deliver a DIY for you. I hope you like it and that you might take it to the recital here on holiday if you're missing something to do! :-)2 kommentarer:

 1. Super fedt! Det kan være, jeg lige skal prøve det en dag :-)

  http://sabatinadieu.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du skal være mere en velkommen. Vil meget gerne se dit resultat hvis du når så langt! ;-)
   Kram Emilie

   Slet