Make your own EOS lipbalm

I går aftes lavede jeg min egen eos læbepomade ud af vaseline og lidt peppermynte essens. Jeg havde en gammel eos læbepomade som jeg havde brugt op, så jeg tog bare resterne af det gamle læbepomade ud for at kunne fylde noget nyt i. Jeg har et billede af den her:


Den lyserøde er en helt normalt ny købt eos læbepomade, tog et billede af dem begge så man kunne sammenligne den ægte og den hjemmelavede.

I må endelig sige til hvis i vil have en DIY på dansk, som jeg selv laver, men ellers er der en lige her:


I denne video har hun bare valgt at lave det i den lille boks der er i en "kindersurprise", men hvis i vil have det kan jeg lave en DIY specielt til jer som har en tom eos læbepomade.
Håber i synes om dette indlæg, i så fald tryk "LIKE"
Kram Emilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar