I'm back in buisness

Jeg lover jer fra nu af at opdatere bloggen oftere og denne gang mener jeg det! Jeg er endelig faldet på plads herhjemme efter at være landet efter 10 måneder på efterskolen, som har betydet en hel masse for mig, men nu er jeg tilbage.

Jeg vil lige opdatere jer på den sørgelige dag d. 23. Juni hvor jeg sagde farvel til de mennesker der har betydet aller mest for den jeg er i dag. Som sagt er jeg jo lige stoppet og ja da! det var super rart at være hjemme og vide at man kan have lidt alene tid og et værelse som kun er ens eget, men samtidig er der ikke noget jeg heller vil end at opleve endnu et år med alle de fantastiske mennesker som jeg aldrig kommer til at være samlet med på en gang nogensinde igen. Der kommer da helt sikkert fester, men det vil jo aldrig nogensinde være alle der dukker op til den samme fest, vi bor jo spredt for alle vinde og det er det mest sørgelige, for veninderne på efterskolen er nok dem der betyder mest for mig, da de alle har set mig græde, smile, grine og være i mit helt eget univers. De fleste kender mig ud og ind og ved hvem jeg er, det bliver svært at åbne ligeså meget op når jeg starter på gymnasiet efter ferien hvor jeg skal danne mig endnu et nyt indtryk af omverdenen, men det bliver nu alligevel rart at skulle være blandt en masse nye indtryk og mennesker der skal til at lære mit eget "jeg" at kende. Jeg ser frem til det, men vil først og fremmest nyde min ferie og være sammen med alle de gode gamle og de søde nye!

Har lige også et negle update for at give indlægget lidt: 
Omvendt Manicure

Jeg fandt på at lave denne omvendte manicure, fordi jeg synes det ser virkelig cool ud, alt jeg har brugt er to neglelakker og en top coat og tape, en toturial? Bare sig til! og kom med jeres mening så i jo for søde!


Kyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys2 kommentarer:

 1. Tror da vidst nok lige det hele fes ind hos mig... Fik en klump i halsen efter at have læst dit opslag om efterskolen. Vi kommer jo aldrig tilbage igen. Jeg fatter det ikke :-(
  Jeg savner dig og resten af skolen!

  SvarSlet
  Svar
  1. <333333333333333 Michellovich
   Du kan tro jeg har det på samme måde. Savner også dig og resten af skolen selvfølgelig!

   Slet