Ønskelisten

Hej søde læsere :-)
Lige nu sidder jeg og keder mig lidt, så besluttede mig for at lave dette måske lidt kedelige indlæg, men håber alligevel i synes om det. Her fra lidt siden fik jeg sådan lyst til at skrive en ønskeliste selvom der er hundrede år til at jeg har fødselsdag, men det med at skrive ønskelister er noget jeg elsker, og det får mig kun til at glæde mig endnu mere til min næste fødselsdag, men synes lige at jeg vil vise jer min ønskeliste og kan da kun håbe på den kan inspirerer jer andre hvis i mangler ønsker eller noget andet, men her er den:

Digitalt spejlreflekskamera - Nikon
Concealer - Bobbi Brown
Naked Palette - Urban Decay
Sequin Collar - Asos
Andre Sequin Collars
Skjorter i neutrale farver
Striktrøjer i alverdens farver
Læbestift i farven Ruby Woo fraMAC
Make-up børster: Blush, concealer, foundation og øjenskygge
Arbejder på flere ønsker, men det er sådan den ser ud nu ;-)

Håber i nød dette halvkedelige indlæg!
Kram Emilie


2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ønsker, lyder meget som min..
  Super fed blog du har, jeg håber du vil tage et kig på min. Det ville betyde meget:-)
  Hilsen Astrid

  www.astridingemann.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusind tak! :-) Vil da gå ind og kigge på din med det samme.
  Kram Emilie

  SvarSlet